Reunió de l’equip de catequistes del 30 de novembre de 2018

L’equip de catequistes de les parròquies de Torelló i de les parròquies de la Vall del Ges ens havíem convocat per al divendres dia 30 de novembre. Es tractava de veure com havien anat el primer trimestre en les activitats que hem fet, de primer, de segon curs de les torbades amb els pares i de la missa familiar.

Un cop fet això, deixem preparada la sessió amb els pares i la missa familiar del dia 22 de desembre a Montserrat, juntament amb la inauguració dels pessebres i la mica de torronada.

Acordem que ens tornarem a reunir amb tot l’equip de la Vall del Ges el divendres, dia 25 de gener, a les 9 del vespre a Rocaprevera. I que celebrarem junts el Nadal ja passat!

Aquesta entrada s'ha publicat en Catequesi, Equip de catequistes, Parròquia de Sant Pere, Parròquia de Sant Vicenç, Vall del Ges i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.