La reunió del Consell de Càritas Interparroquial del 24 de setembre de 2018

Logo02El Consell de Càritas Interparroquial de Torelló, format pels responsables dels programes que es fan, es reuneix cada mes per fer el seguiment dels programes i per prendre les decisions que facin falta per a la bona marxa de tota l’activitat de Càritas.

La reunió va ser el dilluns, dia 24 de setembre, i va començar a les 9 del vespre, horari habitual, com sempre per l’aprovació de l’acta de la reunió anterior que ja havíem rebut per correu electrònic.

Després es van repassat les gestions i novetats que hi ha hagut des de la darrera reunió, cosa que vol dir, també de l’engegada dels diversos programes. Parlem especialment dels microcrèdits, del canvi en el programa del “fes el que t’agrada” i l'”eixamplant horitzons”, es parla molt de la reunió de coordinació amb Benestar social de l’ajuntament. Es repassa el reforç escolar…

També es revisa les  coses que s’estan fent per a modificar l’aplicació informàtica del servei d’acollida.

I fem llargs comentaris al tema de les empreses amb cor.

Una sèrie d’informacions finals, tanquen la reunió.

La pròxima reunió del Consell de Càritas Interparroquial serà el dilluns, dia 22 d’octubre, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Càritas Interparroquial i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.