Reunió de l’equip de catequistes del 7 de setembre de 2018

L’equip de catequistes de totes les parròquies de la Vall de Ges ens havíem convocat per al divendres dia 7 de setembre per acabar de preparar tot el començament de curs del qual ja havíem deixat establerts els calendaris i les convocatòries i per anar preparant les activitats conjuntes almenys del primer trimestre.

Ens hem reunit a la Rectoria de Sant Feliu perquè a Rocaprevera estan pintat la sala de cara a l’aplec i no ens hi podem pas reunir.

De fet ja deixem ben establert que haurem d’anar reaccionant en funció de com vagin les inscripcions que no tindrem acabades de completar fins a final d’aquest mes de setembre. Aleshores acabarem d’adaptar el que calgui.

El tema de les misses familiars serà de moment la presentació dels espais de la celebració i una mica l’orde que se segueix. Les reunions amb els pares la primera serà sobre la Paraula de Déu i al següent sobre l’any litúrgic.

Amb aquest marc concretat acordem que ens tornarem a reunir l’equip de Torelló el divendres, dia 5 d’octubre, a les 9 del vespre a Rocaprevera, i amb tot l’equip de la Vall del Ges el divendres, dia 30 de novembre, a les 9 del vespre també a Rocaprevera.

Aquesta entrada s'ha publicat en Catequesi, Equip de catequistes, Parròquia de Sant Pere, Parròquia de Sant Vicenç, Vall del Ges i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.