Pregària mariana de cada mes de l’Hospitalitat: setembre 2018

El grup de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes de tota la Vall del Ges, proposa cada mes una trobada de pregària mariana, oberta a tothom.

El contingut de la pregària preparada directament des de Torelló, està centrada en la pregària de Vespres, tenint, això sí, els mateixos dos eixos bàsics que ajudin a la pregària: el temps litúrgic i la Mare de Déu. Ara es procura que sigui el primer dijous del mes. Es fa a l’església de Sant Feliu, a la capella del baptisteri.

La darrera trobada va ser el dijous dia 6 de setembre. Aquest és el text de la pregària que es va fer, les vespres del dijous que corresponia, i que va tenir com a lectura espiritual,un text de sant Amadeu de Lausana que glossa el títol de la Mare de Déu reina de cels i terra.

Va ser aquest text.

Pregària Hospitalitat 2018.09.06

La pròxima trobada de pregària està convocada, pel dijous, dia 4 d’octubre, a les 8 del vespre, a l’església de Sant Feliu, a la capella del baptisteri.

Aquesta entrada s'ha publicat en Hospitalitat de Lurdes, Pastoral de la Salut i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.