Reunió de l’equip de catequistes del 31 d’agost de 2018

L’equip de catequistes de Torelló ens havíem convocat per al divendres dia 31 d’agost per acabar d’aprovar els canvis que havíem decidit, deixar establerts els calendaris i fer les convocatòries de cara a engegar el curs, sabent que la setmana vinent ens tornem a trobar amb l’equip de tota la Vall del Ges per a començar a preparar les activitats conjuntes.

Ens hem reunit a la Rectoria de Sant Feliu perquè a Rocaprevera estan pintat la sala de cara a l’aplec i no ens hi podem pas reunir.

Tot i que ja havíem fet públics els calendaris, encara hi fem un canvi entorn de la missa Familiar del mes de febrer. Ho aprovem tot. I ja queda modificat en aquest bloc.

Ens tornarem a reunir amb tot l’equip de la Vall del Ges el divendres següent, dia 7 de setembre, a la Rectoria de Sant Feliu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Catequesi, Equip de catequistes, Parròquia de Sant Pere, Parròquia de Sant Vicenç, Vall del Ges i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.