Reunió de l’equip de catequistes del 25 de juny de 2018

Quan ens reunim l’equip de catequistes ho fem normalment els divendres. Ens havíem convocat, doncs, tot l’equip de catequistes de la Vall del Ges. Però hem hagut de canviar la data de reunió posposant-la diverses vegades i hem acabat fent-la el dilluns, dia 25 de juny.

En la reunió d’avui, hi érem els catequistes de totes les parròquies de la Vall del Ges.

Es tractava de continuar fent la revisió ben a fons del que fem perquè la situació que vivim és molt canviant i perquè cal que ens preguntem seriosament com ho hem de fer per a fer la tasca pastoral que tenim encomanada de fer la catequesi als infants i adolescents de cara a preparar-los per a rebre l’eucaristia i la confirmació. Ens vàrem proposar fer aquesta reflexió molt lliure i a fer-ho per a canviar tot el que calgui de cara al curs vinent.

Teníem un esquema del que s’havia dit i avui ens hem dedicat sobretot a l’apartat més pràctic, de material que farem servir, ritme de trobades, treball amb pares i nens/es, misses familiars, trobades conjuntes…

Hem acordat que farem una proposta escrita de tot això i que en la pròxima reunió ho donaríem per bo, per a aquest curs i prou. En continuarem parlant més endavant perquè res d’aquest treball no és fàcil i s’hi barregen massa coses.

Decidim, doncs, que ens tornarem a reunir el divendres, dia 13 de juliol, a les 9 del vespre, a Rocaprevera tots junts, per a aprovar-ho tot i fer una mica de celebració, també, de final de curs.

Aquesta entrada s'ha publicat en Catequesi, Equip de catequistes, Parròquia de Sant Pere, Parròquia de Sant Vicenç, Vall del Ges i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.