Pregària mariana de cada mes de l’Hospitalitat: juny 2018

El grup de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes de tota la Vall del Ges, proposa cada mes una trobada de pregària mariana, oberta a tothom.

El contingut de la pregària preparada directament des de Torelló, està centrada en la pregària de Vespres, tenint, això sí, els mateixos dos eixos bàsics que ajudin a la pregària: el temps litúrgic i la Mare de Déu. Ara es procura que sigui el primer dijous del mes. Es fa a l’església de Sant Feliu, a la capella del baptisteri.

La darrera trobada va ser el dijous dia 8 de juny. Aquest és el text de la pregària que es va fer, i que va tenir en compte en el text bíblic l’evangeli del diumenge desè on es parla dels familiars de Jesús i la seva mare, i en l’espiritual un text de santa Gertrudis sobre la Mare de Déu. Va ser aquest text.

Pregària Hospitalitat 2018.06.07

La pròxima trobada de pregària està convocada, pel dijous, dia 5 de juliol, a les 8 del vespre, a l’església de Sant Feliu, a la capella del baptisteri.

Aquesta entrada s'ha publicat en Hospitalitat de Lurdes, Pastoral de la Salut i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.