La trobada de formació bíblica del 19 de maig de 2018

LogoBíblia02El dissabte dia 19 de maig vàrem tenir la trobada de formació bíblica que fem amb els lectors i tot aquell que hi vol venir, de manera ben oberta. Teníem al davant fotocopiades un grup de lectures prou divers i interessant: les d’avui, Pasqua de Pentecosta, la del diumenge vinent, la Santíssima Trinitat, la de l’altre, la festa del Corpus i la del retorn a la “normalitat”, el diumenge 10 de durant l’any del cicle B, el d’aquest any.

Al final, resulta que en tota l’estona (sempre és una hora i mitja) “només” hem estat a temps a llegir i comentar les lectura de la Pentecosta i prou. Això perquè ho fem de les lectures previstes per a aquest cicle i les de l’any A. Amb això volem dir que també hem fet moltes referències al misteri de la Trinitat al qual ens porta la Pentecosta. Però el diàleg ha estat molt i molt enriquidor, entretenint-nos, de veritat, en cada detall de cada lectura. Una molt bona sessió.

Fidels al temps que ens donem a cada reunió, només arribem fins a aquí, i acordem que la pròxima trobada d’aquest grup serà el dissabte, dia 16 de juny, a les 9 del vespre, a la sala de reunions de Rocaprevera. Recordeu que el grup és ben obert a tothom qui se’n vulgui aprofitar!

Aquesta entrada s'ha publicat en Formació i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.