La reunió de la Campanya Solidària del 17 d’abril de 2018

406390_2950178640398_762524636_nDimarts, dia 17 d’abril de 2018, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu hi va haver reunió de l’equip de la Campanya Solidària.

Després d’una breu repassada a les activitats que hi ha hagut ja, és a dir, al Festival al Cirvianum de Gospel del diumenge 11 de març, a l’espectacle poètic i musical del dia 7 d’abril, al Casal de Sant Feliu, preparem el festival de play-back que està previst per al dia 27 de maig a les 6 de la tarda la Casal.

També repassem el concert d’orgue a Sant Feliu previst del dia 20 de maig a l’església de Sant Feliu, a les 6 de la tarda, a càrrec d’Arol Garcia i Modest Moreno. I fem comentaris sobre la xerrada que dins de les festes del barri de Montserrat, hi haurà el divendres dia 4 de maig a la Biblioteca del Centre de Montserrat, a càrrec del sr. Firmin Dusabe, amb el títol: «De Ruanda a Catalunya. Reflexions sobre la solidaritat»

Amb tot això, no acordem cap dia de torna-nos a reunir pendents d’aquestes activitats.

Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya Solidària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.