L’espectacle poètic musical al Casal, a favor de la 19ª Campanya Solidària

Fou el dissabte, dia 7 d’abril del 2018, al teatre del Casal de Sant Feliu de la Plaça Nova, a les 9 del vespre. Es tractava de que els Rapsodes de la Vall del Ges coordinats per Assumpta Arimany i acompanyats per la música al violí de la Mar Gómez Guirao, fessin una lectura dels poemes del llibre “Són elles” de Joan Sala Vila.

Aquest era el cartell que ho anunciava.

En la presentació, en Joan Homs, en nom de l’equip de la Campanya va ressaltar el fet que ja eren 19 les gotes d’aigua que anaven omplint i donant sentit a l’oceà de les necessitats del nostre món. I aquesta vegada la beneficiària en serà Maban, els camps de refugiats que hi ha allà. I va voler destacar que precisament que les destinatàries de la Campanya seran les dones, per tal que puguin participar en tallers de capacitació per a fer una vida més digna i culta allà.

I després, es van anar desgranant una per una, amb una lectura pausada, atenta i vibrant dels poemes, una bona colla de les dones que surten a la Bíblia, sigui a l’Antic, sigui al Nou Testament. Quin ambient més bonic es va crear! L’enllaç s’anava fent amb la lectura dels versets bíblics que les situaven i les caracteritzaven. I tot plegat per acabar amb la lectura conjunta del “Són elles amb ells…”, el poema que tanca el llibre.

Tot plegat, una preciositat, una vetllada, tranquil·la, entranyable, que va comunicar molta pau. Molta gent hi va assistir i se’n va poder encomanar. Gràcies!!!

I vàrem poder comptar també amb la presencia de l’autor dels poemes, Joan Sala Vila. Un agraïment ben sincer, perquè, a més, a tot aquell que va voler comprar el llibre se li va fer saber que l’import anava íntegrament al fons de la Campanya.

Això, més els donatius que es van fer a favor de la 19ª Campanya Solidària “Torelló amb Maban (Sudan del Sud)” van aportar un total de 612,00 € al fons de la Campanya. Gràcies!

En deixem testimoni gràfic.

Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya Solidària i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.