Reunió de l’equip de catequistes del 6 d’abril de 2018

Quan ens reunim l’equip de catequistes ho fem normalment els divendres. Ens havíem convocat, doncs, tot l’equip de catequistes de la Vall del Ges.

En la reunió d’avui, hi érem els catequistes de totes les parròquies de la Vall del Ges.

Es tractava sobretot de revisar com havia anat aquest trimestre que hem acabat i de preparar tot el que fa falta de cara a final de curs i a les primeres comunions.

En fer la revisió ens hem adonat que ens cal revisar molt més a fons el que fem perquè la situació que vivim és molt canviant i cal que ens preguntem seriosament com ho hem de fer per a fer la tasca pastoral que tenim encomanada de fer la catequesi als infants i adolescents de cara a preparar-los per a rebre l’eucaristia i la confirmació. Veiem que això requereix una reflexió molt lliure i ens disposem a fer-ho per a canviar tot el que calgui de cara al curs vinent.

Decidim, doncs, que ens tornarem a reunir el divendres, dia 20 d’abril, a les 9 del vespre, a Rocaprevera tots junts, per a fer auqesta feina de reflexió.

Aquesta entrada s'ha publicat en Catequesi, Equip de catequistes, Parròquia de Sant Pere, Parròquia de Sant Vicenç, Vall del Ges i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.