La reunió de la Campanya Solidària del 17 de gener de 2018

406390_2950178640398_762524636_nDimecres, dia 17 de gener de 2018, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu hi va haver reunió de l’equip de la Campanya Solidària.

En la reunió passada ja s’havia concretat que destinàvem la 19ª Campanya a en Pau Vidal com a destinatari, per als camps de refugiats de Maban (Sudan del Sud) per ajudar als tallers de formació professional amb dones que estan duent a terme.

Avui aprovem les noves guardioles i el fulletó per difondre la Campanya. I concretem que farem de seguida les gestions perquè Ramon Bufí i Ester Busquets, vinguinn a presentar el llibre que han editat “Imatges del Camerun. Veus del món”fent una reflexió sobre el que està fent l’ONG “Agermanament sense fronteres” en la qual ells són presents i a la qual destinen els beneficis del llibret i d’altres activitats. I fent reflexions sobre la solidaritat amb pobles africans. I després en Joan Homs presentarà la Campanya Solidària, la 19ª, amb el repartiment dels fullets per a la divulgació, i les primeres activitats.

Serà el dimecres, dia 31 de gener, al Casal de Sant Feliu, a la Plaça Nova, a les 9 del vespre i es farà un mailing per a la difusió.

Posem en marxa ja la manera d’acabar de concretar el Festival al Cirvianum de Gospel previst per diumenge 11 de març. I posarem fil a l’agulla per a la declamació poètica i musical, i per al concert d’orgue a Sant Feliu.

Amb tot això, acordem que el dia de la presentació concretarem quan ens tornem a reunir.

Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya Solidària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.