La reunió de la Campanya Solidària del 27 de desembre de 2017

406390_2950178640398_762524636_nDimecres, dia 27 de desembre de 2017, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu hi va haver reunió de l’equip de la Campanya Solidària. La reunió tenia un caràcter d’extraordinari i d’urgència perquè ara sí que calia decidir ja per on es destinava la Campanya d’enguany.

Teníem sobre la taula la proposta de Puerto Rico degut a les destrosses recents de l’huracà de la qual ja n’havíem parlat, i dos dies després de la passada reunió es va rebre la resposta del Pau Vidal des de Maban (Sudan del Sud) a la proposta que li havíem fet de si tenia algun projecte per a què nosaltres poguéssim col·laborar-hi.

La proposta que feia literalment deia (tal com ja havíem enviat a tots els de l’equip):

Salutacions des de la calurosa Juba.

Molt content de saber de tu i de tot l’equip de la campanya solidària. El vostre esforç i generositat l’última vegada vàren ser admirables. Us n’estem profundament agraïts.

Sobre noves propostes de cara a futur: uff hi ha tanta necessitat aquí. Un projecte molt xulo que va arrencar ara fa una mica més d’un any és un taller de formació de dones en “corte y confección” El primer grup de dones ja van completar 9 mesos de formació i ara s’han constituït en una petita cooperativa – grup per fer els uniformes de les escoles d’aprop. És una iniciativa parroquial molt bonica, senzilla, les dones s’hi troben molt a gust, doncs els hi ofereix un espai de trobada també, molt valuós en aquest context.

Les màquines de cosir que fan servir són només 6 i ens caldria potser comprar-ne de noves, més la roba, els materials, el te/café per quan es troben i comparteixen les seves penes i alegries, i potser fer un petit magatzem per guardar les coses millor (de moment tot és sota l’arbre diguem, tot molt bàsic).

No sé què us sembla?

Ho vàrem debatre i ens va semblar d’acceptar la proposta sense pe`ro deixar de banda del tot si calia la proposta de Puerto Rico, però ens semblava que hi havia més possiblitats allà que no pas a Sudan del Sud.

Ah! I deixàvem constància també del total recollit en la passada Campanya: 7.946,00 €.

Amb tot això, acordem que ens tornarem a reunir el dimecres, dia 17 de gener, a les 9 del vespre, a la Rectoria, com és costum.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya Solidària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.