La reunió de la Comissió parroquial per al Santuari de Rocaprevera del 19 de desembre de 2017

El dimarts, dia 19  de desembre es va reunir la Comissió parroquial per al Santuari de Rocaprevera de conjunt amb l’equip de pabordes que ha preparat l’aplec d’aquest any per a fer el tancament definitiu i de passada celebra-rho junts.

Cal dir que s’ha superat en poc més de mil euros el resultat de l’any passat, cosa que vol dir que s’ingressen al santuari uns vuit mil euros. Però més enllà d’això hi ha una satisfacció generalitzada de com han anat les coses en aquest aplec.

No es va a acordar cap data per a la pròxima reunió de la Comissió.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Rocaprevera i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.