Celebració comunitària de la Penitència. Advent 2017

Dimecres, dia 20 de desembre del 2017, a l’església de la parròquia de Sant Feliu, hi va haver la Celebració comunitària de la Penitència de l’Advent. Cada any ho fem. És un moment realment important per a preparar-nos per a  celebrar millor el Nadal, després d’haver fet la pregària interparroquial.

Aquest any, a partir del lema pastoral es titulava: «Viure en comunió fraterna» (Ac 2,42). La celebració estava centrada en les Benaurances, i a partir d’elles, com en un mirall, es construïa l’examen de consciència..

Aquí la teniu en un enllaç en pdf.

PenitencialAdvent2017-01

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Celebració comuitària de la Penitència i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.