La reunió de la Campanya Solidària del 16 d’octubre de 2017

406390_2950178640398_762524636_nDilluns, dia 16 d’octubre de 2017, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu hi va haver reunió de l’equip de la Campanya Solidària.

Amb unes quantres absències justificades, es va començar la reunió recordant que encara hem de rebre la subvenció de l’ajuntament (aquests dies es farà electrònicament la petició de la bestreta, juntament amb altres peticions que cal fer des del bisbat) i recordant que la Minto Vilar va demanar que no li enviéssim els diners encara, que ja els aniria demanat perquè la situació dels bancs allà no és de fiar (!). Així ho hem fet.

Després es fa una pluja d’idees sobre quin podria ser el projecte per a aquest curs que ha de ser la 19ª Companya. I també es fa la pluja d’idees sobre coses que es podrien fer com a activitats tants per a recaptar diners, com per a sensibilitzar.

Tot això quedem que ho madurarem i en parlarem amb els altres membres de la campanya.

I acordem que ens tornarem a reunir el dilluns, dia 13 de novembre, a les 9 del vespre, a la Rectoria, com és costum.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya Solidària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.