Lema pastoral per al curs 2017-18: «Viure en comunió fraterna» (Ac 2,42)

En la reunió del Consell Pastoral interparroquial del dilluns, dia 4 de setembre de 2017, la primera del curs, es va continuar la reflexió de cara a decidir el lema pastoral per a aquest curs 2017-18, que ja havíem començat a la reunió de final de curs passat. Es tractava de veure què és el que ha d’orientar i donar unitat a la feina pastoral que fem, on cal posar l’accent, i també calia revisar com ens havia anat fins ara.

Després d’un diàleg força ric  en el qual es van valorar la situació social en què estem, el fet que volem fer una assemblea, que tenim ganes de revisar les celebracions, que estem en una nova situació per manca de preveres que obliga a un paper més important de la comunitat des del punt de vista ministerial…

Amb tot això es va decidir que el lema per aquest curs fos aquest:

«Viure en comunió fraterna» (Ac 2,42)

Ja es veu que la frase és extreta d’aquell bonic sumari de la primera comunitat cristiana que sempre ha de fer de guia de com han de ser les comunitats.

 

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Consell pastoral interparroquial, Parròquia de Montserrat, Parròquia de Sant Feliu i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.