Aplec de Rocaprevera 2017

ATENCIÓ: aquest any tampoc no es reparteix per les cases el programa de l’Aplec. Es trobarà als forns de pa, a les llibreries, farmàcies… i a les esglésies.

Aquests són els actes religiosos previstos per a l’Aplec de Rocaprevera d’aquest any 2017.

  • Novena de preparació: De dimarts dia 5 a dimecres dia 13 de setembre, llevat del dissabte i el diumenge, a les 5 de la tarda, després de resar el Rosari.
  • Celebració comunitària de la penitència: Divendres dia 8 de setembre, a les 9 del vespre.
  • Vetlla de pregària comunitària: Dijous dia 14 de setembre, a les 9 del vespre.
  • Vespres i Cant de la Salve: Dissabte dia 16 de setembre, a les 9 del vespre, Pregària de les Vespres, amb el Cant de la Salve i dels Goigs a la Mare de Déu.

Horari de Misses

  • Diumenge dia 17 de setembre: Missa a 2/4 de 8 del matí.
  • Diumenge dia 17 de setembre: A les 11, solemne MISSA CONCELEBRADA. Presidirà i farà l’homilia Mn. Josep Castanyé Subirana, rector, entre d’altres, de les parròquies de Cantonigròs, Pruit, Rupit…, i professor emèrit de la Facultat de Teologia de Catalunya.
  • Dilluns dia 18 de setembre: Missa a les 9 del matí, recordant i pregant pels nostres germans difunts, especialment els que han mort l’últim any.
  • Dilluns dia 18 de setembre: A les 11, MISSA CONCELEBRADA. Presidirà Mn. Joan Rubió i Gorchs que els darrers deu anys ha estat custodi del santuari i vicari de les parròquies de Torelló. Tindrem ocasió en aquesta celebració de manifestar-li tots junts el nostre agraïment i sobretot de donar-ne gràcies a Déu. Ens acompanyaran els preveres fills de Torelló i els de les parròquies veïnes. A aquesta missa hi són convidats d’una manera especial els malalts de les nostres Parròquies.

Tots els malalts que vulguin assistir a la missa del dilluns dia 18 de setembre, per a qualsevol servei que necessitin, sigui vehicle o passi especial per pujar al Santuari, poden posar-se en contacte amb alguna responsable de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes: M. Rosa Solanas (938504150), Glòria Ordeig (938590743).I aquests són els actes populars previstos:

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Aplec 2016, Rocaprevera i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.