La reunió de la Campanya Solidària del 5 de juny de 2017

406390_2950178640398_762524636_nDilluns, dia 5 de juny de 2017, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu hi va haver reunió de l’equip de la Campanya Solidària.

Com que pràcticament ja s’han acabat les activitats previstes, llevat del concert del Playback del dissabte, dia 10, al Casal de Sant Feliu, ja s’ha fet la recollida de les guardioles escampades per diferents establiments del poble i per les dues esglésies. I avui se’n fa el recompte, tot i que no pot ser total perquè encara en falten. S’han comptat poc més de 500,00 €.

Pendents de poder tancar totes les entrades, acordem d’entrar en contacte amb la Minto Vilar per a preveure ja l’enviament dels diners.

Fruit d’això, acordem que de moment no posem data de tornar-nos a reunir, esperant a començament de curs per a decidir per quin objectiu es destina la pròxima campanya. I ja es farà publicitat del total recaptat en aquesta 18ª.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya Solidària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.