El concert del Blooming duo a favor de la Campanya Solidària, del 3 de juny de 2017

Aquest cartell convocava al concert.

Va ser, doncs, el dissabte, dia 3 de juny, a les 9 del vespre al Casal, de la Plaça Nova. I va ser senzillament EXTRAORDINARI, una veritable joia! No hi estem acostumats a una bellesa com aquella, i a la sonoritat del teatre que ens va brindar una formació musical molt suggerent.

Com hem d’agrair el gest de l’Esther Pinyol i el Ferran Carceller que es van brindar a venir a fer aquest concert de manera totalment altruïsta, per a beneficiar els destinataris de la Campanya Solidària d’enguany. MOLTES GRÀCIES!

Tal com ja s’havia anunciat els donatius van anar directament a la Campanya i es van recollir 255,00 € que cal agrair també moltíssim.

Deixem constància gràfica del concert.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya Solidària, Rocaprevera i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.