Concert de Sant Jordi 2017

Cada any el Cor de la parròquia de Montserrat organitza un concert per Sant Jordi. Aquest any va ser el diumenge, dia 7 de maig, a la mateixa església parroquial, a les 6 de la tarda. Va ser extraordinari, un concert deliciós i d’una gran qualitat artística i musical. Va ser a càrrec de Nàiades – Cor de Noies, amb la direcció de Buia Reixach i Núria Serrat al piano. el títol del concert era: “Moments”. El que sí que podem dir és que per als qu9i hi va`rem ser va ser un “moment” meravellós, d’aquells que cal agrair.

Aquí teniu el programa de mà en pdf i en imatge.

Programa 7maig2017 Nàiades _3_

I en deixem testimoni gràfic.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Parròquia de Montserrat i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.