Celebració comunitària de la Penitència, Quaresma 2017

A stained glass window depicting The Last Supper, St Mary’s Church, South Walsham, Norfolk

Dimarts, dia 11 d’abril de 2017, a l’església de la parròquia de Montserrat, hi va haver la Celebració comunitària de la Penitència de Quaresma. Cada any ho fem. És un moment realment important per a preparar-nos per a  celebrar millor les festes de Pasqua, centrals en la nostra fe.

Aquest any la celebració, tenint present el lema pastoral del curs, “Veniu a celebrar-ho”, se centrava, a partir del final de la paràbola del fill pròdig, en un breu examen de consciència que es construïa des d’allò que es diu en el “Jo pecador”, que “he pecat de pensament, de paraula, d’obra i d’omissió.

Aquí la teniu en un enllaç en pdf.

PenitencialQuaresma2017-01

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Celebració comuitària de la Penitència, Parròquia de Montserrat i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.