La trobada de formació bíblica del 8 d’abril de 2017

LogoBíblia02El dissabte dia 8 d’abril vàrem tenir la trobada de formació bíblica que fem amb els lectors i tot aquell que hi vol venir, de manera ben oberta. Com sempre teníem al davant fotocopiades les lectures de les quatre setmanes següents que en aquest cas volia dir les de les celebracions de la setmana santa fins arribar a les del tercer diumenge de pasqua.

I en la trobada va passar una cosa molt curiosa. Vàrem començar per la lectura del text de l’evangeli de Mateu que explica l’entrada de Jesús a Jerusalem i des d’aquí vàrem començar a parlar de la formació que es va anar fent de la setmana santa a l’entorn del tríduum de pasqua i de tot el calendari litúrgic.

I després es va passar a veure un segon tema que és el de la redacció dels evangelis a partir del fet que es diu que va ser tot fet segons les escriptures.

Tot plegat dóna molt de si i va obrir un diàleg molt fructífer i de plena actualitat per a la nostra vida i la de les nostres comunitats.

Fidels al temps que ens donem a cada reunió, acordem que la pròxima trobada d’aquest grup serà el dissabte, dia 13 de maig, a les 9 del vespre, a la sala de reunions de Rocaprevera. Recordeu que el grup és ben obert a tothom qui se’n vulgui aprofitar!

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Formació i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.