Xerrades de Quaresma 2017

Ja fa una colla d’anys que durant la Quaresma duem a terme a les parròquies algun petit curset sobre algun tema o algunes xerrades de reflexió quaresmal, en línia sobretot amb el lema pastoral del curs. Aquest any han estat dues sessions, fetes al Casal de Sant Feliu. Com sempre el tema va ser decidit en el Consell Pastoral Interparroquial. Es tractava d’aprofundir el lema pastoral d’aquest curs: “Veniu a celebrar-ho (Lc 15,6.9)”.

Es va fer en dues sessions, els dissabtes, 25 de març i 1 d’abril. La primera va tractar sobretot dels problemes que representa avui parlar de celebració, perquè aquest era el títol, que portava el curset. I la segona es va fixar més en què és el que celebrem, i en els aspectes pràctics de les celebracions que fem, i va obrir al diàleg.

De tot plegat en deixem testimoni gràfic.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Formació, Parròquia de Montserrat, Parròquia de Sant Feliu i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.