La Missa Familiar de l’1 d’abril de 2017

Ja ens havíem trobat en una altra ocasió aquest curs tots els nens i nenes de la Catequesi de les parròquies de Sant Vicenç de Torelló, de Sant Pere de Torelló, de Sant Feliu i de Montserrat de Torelló, a l’església de Sant Pere, per a celebrar la missa familiar. Va ser per Nadal. Ara ho hem fet abans de Pasqua a la parròquia de Sant Feliu, en una trobada molt bonica. Els dos rectors concelebraren.

L’eix al voltant del qual va girar tot va ser un cor i ens va servir per comprendre millor l’evangeli de la resurrecció de Llàtzer del diumenge i preparar-nos més bé per a la Pasqua.

La celebració va ser prou reeixida.

De tot plegat, en deixem testimoni gràfic.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Catequesi, Catequesi Familiar, Infants i adolescents, Misses Familiars, Parròquia de Montserrat, Parròquia de Sant Feliu, Parròquia de Sant Pere, Parròquia de Sant Vicenç i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.