Reunió de l’equip de catequistes del 2 de setembre de 2016

Aquest curs l’equip de catequistes ens hem anat reunint cada mes, normalment el primer divendres. Ens havíem convocat, doncs, per al primer divendres del mes de setembre.

En la reunió d’avui només estava convocat l’equip de Torelló i es tractava de fer diverses coses per tal d’engegar el curs.

Primer de tot repassar una mica les valoracions que els pares van fer a final de curs de les catequesis i les misses familiars.

Després repassem tot el material ja preparat i fotocopiat per a poder fer les convocatòries de tothom de cara a les inscripcions. Acordem mirar de poder tenir telèfons mòbils i adreces de correu de tothom per a facilitat les comunicacions. Necessitarem aleshores autoritzacions.

Preparam aleshores les reunions de pares de segon curs. De cara a aquesta reunions ja els donarem les dates de les primeres comunions. De totes maneres ho acabarem de concretar quan sapiguem exactament els grups com queden a cada parròquia.

També hem de fer propostes per a poder tenir més catequistes a segon ja que aquest any hi ha força quantitat de nens i nenes. Quedem pendents de veure com anirà a primer curs.

I acabem recordant que hem de tornar-nos a reunir el divendres, dia 7 d’octubre, a 2/4 de 10 del vespre, a la sala de reunions de Rocaprevera de conjunt amb tota la Vall del Ges.

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Catequesi, Equip de catequistes, Parròquia de Sant Pere, Parròquia de Sant Vicenç, Vall del Ges i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.