Hora Santa, Dijous Sant 2016

Gesù al Getsemani - Il conforto dell'AngeloDijous Sant, dia 24 de març de 2016, al vespre, com cada any, hi ha hagut a la parròquia de Sant Feliu una Hora Santa de pregària interparroquial davant la Reserva del Santíssim que s’havia fet en la celebració de la tarda, per a poder distribuir la comunió el divendres, dia en què l’Església no celebra els sagraments.

Aquest any, amb el títol «On és el teu germà» que ens posava en sintonia amb el lema pastoral del curs, hem resat els salms de l’ofici de lectura del Divendres Sant i hem escoltat uns fragments de la Butlla El rostre de la misericòrdia del papa Francesc.

És un bon moment de pregària íntima i comunitària que ens posa davant Déu i nosaltres mateixos tot acompanyant Jesús en aquests moments decisius de la seva vida.

Aquí teniu el text de la pregària en pdf per si us el voleu descarregar:

HoraSanta2016-01IMG_20160324_163751IMG-20160324-Dijous Sant 2016

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Parròquia de Sant Feliu i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.