Celebració comunitària de la Penitència, Quaresma 2016

il-bacio-di-giudaDimarts, dia 22 de març de 2016, a l’església de la parròquia de Montserrat, hi va haver la Celebració comunitària de la Penitència de Quaresma. Cada any ho fem. És un moment realment important per a preparar-nos per a  celebrar millor les festes de Pasqua, centrals en la nostra fe.

Aquest any la celebració, tenint present el lema pastoral del curs, “On és el teu germà?” i en el tema de la misericòrdia en el qual estem immersos aquest any, se centrava, a més de en les lectures de la Paraula de Déu, en un breu examen de consciència i unes pregàries entorn de les obres de misericòrdia.

Aquí la teniu en un enllaç en pdf.

PenitencialQuaresma2016-01

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Celebració comuitària de la Penitència, Parròquia de Montserrat i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.