La reunió de la Campanya Solidària del 14 de desembre de 2015

406390_2950178640398_762524636_nDilluns, dia 14 de desembre de 2015, a les 9 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu hi va haver reunió de l’equip de la Campanya Solidària.

Amb tot decidit sobre l’objectiu de la Campanya, aprovem els fulletons de difusió. Quedarà clar que es dedica a la labor que estan fent el Servei Jesuïta a Refugiats (JRS) a Maban, al Sudan del Sud. N’hi direm “Torelló amb Maban (Sudan del Sud)”. El destinatari serà el jesuïta Pau Vidal amb el seu company Àlvar Sánchez, tots dos de casa nostra, i de les tres possibilitats que ens oferien la que ens ha fet més il·lusió i que posarem en els papers és la de “l’acompanyament psicosocial als joves i als més vulnerables per poder fer un petit centre de dia per infants amb disminució”.

Es concreten coses sobre els primers passos, en els pastorets, les guardioles… pendents encara de concretar la presentació. I altres activitats

Acordem que ens tornarem a reunir el dilluns, dia 25 de gener, a les 9 del vespre, a la sala de reunions de la Rectoria.

Anuncis

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya Solidària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.