El “Diàleg, un programa de les parròquies” a la ràdio. Juliol del 2015

RàdioEl dissabte, dia 11 de juliol, segon dissabte del mes, hi va haver l’emissió del programa de ràdio “Diàleg, un programa de les parròquies”.

El programa del mes de juliol va ser conduït per Assumpta Arimany. El rector hi va participar per telèfon. El tema monogràfic d’aquest programa era Sant Feliu. Primer de tot perquè vcalia parlar de la festa Major de Sant Feliu de Torelló. Però a més, perquè ha sortit publicat un petit llibret de la col·lecció “sants i santes” -el número 228- que edita el Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona, dedicat a Sant Feliu Africà, primer testimoni de la fe a Girona, aquest és el seu títol exacte. El seu autor és mossèn Joan Baburés, capellà del bisbat de Girona. I ens a atès telefònicament fent un forat enmig de les seves moltes ocupacions ja que és rector de la Basílica de Sant Feliu de Girona, canonge de la catedral i mestre de cerimònies, a més de responsable de la pastoral, i arxipreste. Professor de litúrgia a la Facultat de Teologia de Catalunya, amb l’Institut Superior de Litúrgia, i a l’Institut Superior de Ciències Religioses de Girona. I a més va ser ordenat pel bisbe Jaume Camprodon.

Mossèn Baburés ens ha fet una molt bonica explicació de Sant Feliu. Val la pena escoltar-la.

Aquest és l’enllaç, actiu fins al dia 18 de juliol: http://www.radioona.com/radio-a-la-carta/ on, seleccionant el programa “Una hora per a tot”, podeu recuperar el programa.

El pròxim programa s’emetrà el dissabte, dia 12 de setembre.

Anuncis

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Ràdio i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.