Celebració comunitària de la Penitència, Quaresma 2015

DimartsDimarts, dia 31 de març de 2015, a l’església de la parròquia de Montserrat, hi va haver la Celebració comunitària de la Penitència de Quaresma. Cada any ho fem. És un moment realment important per a preparar-nos per a  celebrar millor les festes de Pasqua, centrals en la nostra fe.

Aquest any la celebració, tenint present el lema pastoral del curs, “I vosaltres, ¿qui dieu que sóc jo?”, se centrava en una bona colla de frases de la Paraula de Déu seguides d’unes preguntes que ajudessin a la interiorització fent examen de consciència.

Aquí la teniu en un enllaç en pdf.

PenitencialQuaresma2015-01

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Celebració comuitària de la Penitència, Parròquia de Montserrat i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.