Celebració comunitària de la Penitència, Quaresma 2014

LlàtzerDimarts, dia 15 d’abril del 2014, a l’església de la parròquia de Montserrat, hi va haver la Celebració comunitària de la Penitència de Quaresma. Cada any ho fem. És un moment realment important per a preparar-nos per a  celebrar millor les festes de Pasqua, centrals en la nostra fe.

Aquest any la celebració tenia dos textos de l’evangeli, el de la resurrecció de Llàtzer i el de la resurrecció de Jesús amb la seva tromba buida. En el primer cas a Jesús se li deia “Veniu i ho veureu”, i la veu de Jesús ressuscitava Llàtzer. En el segon les dones eren convidades a veure la tomba buida i a anar-ho a anunciar. El contrast entre els dos textos permetia veure com la veu de Jesús és la que ens dóna el perdó, la resurrecció en la nostra vida i els altres ens tornen a ajudar a caminar. Tot plegat volia estar d’acord amb el lema pastoral del curs.

Aquí la teniu en un enllaç en pdf.

PenitencialQuaresma2014-01

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Celebració comuitària de la Penitència, Parròquia de Montserrat i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.