Xerrades de Quaresma 2013

Ja fa una colla d’anys que durant la Quaresma duem a terme algun petit curset sobre algun tema o algunes xerrades de reflexió quaresmal, en línia sobretot amb el lema pastoral del curs. Aquest any han estat dues xerrades, fetes al casal de Sant Feliu. I el tema va ser decidit en el Consell Pastoral Interparroquial. Es va creure que havíem de continuar el que ja havíem fet durant l’Advent sobre els 50 anys del concili Vaticà II, però centrant-ho expressament en el punt de vista de la caritat, de Càritas, perquè és des de la caritat des d’on ha de brillar la nostra llum tal com diem en el lema pastoral. Les xerrades van ser els dissabte, dies 2 i 9 de març. I aquest és el text en pdf que es va repartir a tothom.

Torelló08

I algunes fotos d’aquestes xerrades.

Quaresma 2013-1 Quaresma 2013-2

Aquesta entrada s'ha publicat en Formació, Parròquia de Montserrat, Parròquia de Sant Feliu i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.