Sant Isidre Llaurador, patró dels pagesos

Dilluns vinent, dia 15 de maig, celebrem la festa de sant Isidre. Des de l’any passat, es va acordar que se celebraria el diumenge més proper a la festa i aquest any toca aquest diumenge, dia 14. En aquest sentit, l’Eucaristia d’aquest diumenge a les 10 del matí al santuari de Rocaprevera, serà dedicada al sant per celebrar com cal la festa del patró dels pagesos. Ens volem unir de tot cor a ells i tots junts donar gràcies a Déu, per intercessió de la Mare de Déu de Rocaprevera, per la seva feina. Tots som convidats a acompanyar‐los.

Aquestes són algunes de les estrofes dels goigs que es canten en honor al sant, amb música d’Amadeu Noguera i lletra de Joan Castells

Aquesta entrada s'ha publicat en Parròquia de Sant Feliu, Rocaprevera i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.