Homenatge a les víctimes de Covid-19

La residència Cals Avis, en col·laboració amb l’ajuntament i les parròquies de Torelló, organitza aquest dijous 17 de novembre, un homenatge a totes les víctimes de Covid-19 al municipi, als seus familiars, al personal sanitari i a tots els voluntaris que van fer front a la pandèmia.

A les 11 del matí es farà una missa a l’església de Sant Feliu, presidida per mossèn Joan Torra i els mossens Jean Claude Ruzindana. Hi cantaran els cors del santuari de Rocaprevera i el de la parròquia de Montserrat i la soprano Buia Reixach.

En acabar, l’acte es traslladarà als jardins de la residència on es farà la descoberta d’una placa-escultura realitzada per l’escultor i forjador Jordi Illamola. També hi haurà parlaments i l’acompanyament musical de Fina Alabern, piano, Josep Capdevila, Clarinet, i Joan Serrat, fagot.

Aquesta és la invitació

Aquesta entrada s'ha publicat en Parròquia de Montserrat, Parròquia de Sant Feliu, Rocaprevera i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.