Xerrada sobre el lema pastoral amb mossèn Pere Oliva

Dijous passat, dia 28 de juliol a les 8 de la tarda, es va fer una xerrada al Casal Parroquial de Sant Feliu sobre el Lema Pastoral “No tingueu por petit ramat” que ens ha acompanyat durant tres anys. La xerrada va anar a càrrec de mossèn Pere Oliva, rector de la parròquia de la Divina Pastora de Vic.

«No tinguis por, petit ramat» (Lc 12,32)

Aquest lema va ser escollit en la reunió del Consell Pastoral interparroquial del dilluns, dia 2 de setembre de 2019, la primera del curs. En la reunió es va refermar la decisió que el lema pastoral per a aquell curs 2019-20, fos una frase bíblica que donés continuïtat al que derivava de l’assemblea que s’havia fet pel maig del 2018 i que ens portés a continuar treballant amb el mateix estil i en la mateixa direcció. El lema, encara avui ens continua mostrant la manera de ser present en el món i de fer-hi present el Regne, amb encoratjament personal derivat del mateix Jesús.

Aquest és l’enllaç per llegir el contingut de la xerrada

En deixem testimoni gràfic

Aquesta entrada s'ha publicat en Consell pastoral interparroquial, Parròquia de Montserrat, Parròquia de Sant Feliu i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.