Concert de la Coral Lloriana Jove a Sant Feliu, el 17 de desembre de 2021

Tot i que “les mascaretes amaguen els somriures i que som els que som perquè hi ha molts nens confinats, estem contents de ser aquí després de gairebé dos anys”, deia Eva Mayo, directora de la coral Lloriana Jove en començar el concert que van oferir el passat divendres 17 de desembre a l’església de Sant Feliu, un concert que va ser a benefici de Càritas.

La coral va presentar un repertori de cançons “que hem preparat el els darrers dos mesos, i tenint en compte que hem estat mig any sense poder assajar, ha estat com una marató de fons”. Amb tot, les tres seccions van interpretar quinze cançons, sota la direcció d’Eva Mayo i Judit López i acompanyades al piano per Ariana Abecasis. Va ser un concert entranyable!. Cal felicitar-los i agrair-los que ho volguessin fer. En deixem testimoni gràfic.

Aquest és el cartell que anunciava el concert i el repertori que van interpretar

i aquestes, algunes de les imatges

Aquesta entrada s'ha publicat en Parròquia de Sant Feliu i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.