El “Diàleg, un programa de les parròquies” a la ràdio. Emissió del programa del mes de novembre de 2021

Aquest és el programa de ràdio “Diàleg, un programa de les parròquies” a través de Ràdio Ona, al 107.4 de la FM, el passat mes de novembre.

En aquesta ocasió va comptar amb la companyia de Carmelo Requena i Ana Luque, membres de la junta de l’Associació Cultural Andalusa de Torelló (ACAT), entitat que el passat 7 de novembre (festa de sant Fortià) va participar a la missa d’11 de Sant Feliu, on des del març de 2019 es custodiava la imatge de la Verge del Rocio que tenen habitualment al seu local. En agraïment, el coro rociero de l’entitat va acompanyar la missa i, en acabar, la imatge es va traslladar de nou al seu local. Amb ells vam parlar de la devoció a la Blanca Paloma i de les activitats que fan a l’entitat.

Aquí teniu l’Àudio del programa perquè el pugueu escoltar quan vulgueu.

També us deixem testimoni gràfic de la missa i el trasllat de la verge.

Aquesta entrada s'ha publicat en Parròquia de Sant Feliu, Ràdio i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.