Aplec de Rocaprevera 2021

Deixem‐ne constància agraïda, per la gran resposta que hi ha hagut de tanta gent que va pujar al santuari per apropar‐se a la imatge de la Mare de Déu de Rocaprevera. Agraïm la presència del nostre Bisbe Romà Casanova que va presidir la pregària de dissabte, la de mossèn Josep M. Riba i Farrés, vicari general de la nostra Diòcesi de Vic, que va presidir la celebració central del diumenge i de mossèn Felip Soldevila i Cuní, rector de la parròquia de Sant Boi de Lluçanès i d’altres d’aquell arxiprestat, i fill del nostre poble que va presidir la missa pels difunts  del dilluns. Deixem constància de la portada i amb ella del llibret de l’aplec. Val la pena! Fem constar l’agraïment d’una manera molt i molt especial a l’equip organitzador de l’aplec –els pabordes– que amb el seu treball abnegat ha fet possible que la festa fos tan reeixida; i a la comissió, al cor, i a tanta gent que hi ha col∙laborat. Gràcies a tots! Que la Mare de Déu de Rocaprevera ens beneeixi sempre!

Aquí en teniu un petit reportatge fotogràfic

Vespres

Les Vespres i el cant de la Salve del dissabte, dia 18, van ser conduïdes pel bisbe de Vic, Romà Casanova

Missa solemne del diumenge

La missa solemne del diumenge, dia 19 de setembre, va ser presidida per mossèn Josep Maria Riba, vicari general de la diòcesi de Vic

Missa pels difunts de dilluns

El dilluns, dia 20 de setembre, la missa es va dedicar per segon any a tots els difunts de la vila, i ens hi van acompanyar preveres veïns i el prevere fill de Torelló, mossèn Felip Soldevila

Aquesta entrada ha esta publicada en Rocaprevera. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.