El “Diàleg, un programa de les parròquies” a la ràdio. Emissió del programa del mes de febrer de 2021

Amb una mica de retard, us deixem l’enllaç del programa de ràdio “Diàleg, un programa de les parròquies” que es va emetre el passat 13 de febrer a Ràdio Ona, al 107.4 de la FM.

En el programa es va parlar una vegada més de Càritas perquè la delicada situació econòmica i social que està dibuixant la pandèmia de la Covid-19 fa més necessària que mai la seva tasca i ens interpel·la a tots a ser-ne col·laboradors.

Amb Ramon Martínez, director de Càritas Torelló, vam parlar del que fa l’entitat i del que hem de fer nosaltres per les persones que s’acosten al servei d’acollida i per les que pateixen situacions de vulnerabilitat. També vam parlar del projecte Càritas Torelló Truca a la porta, un projecte que ja es va posar en marxa fa uns mesos i al qual ara volen donar un nou impuls.

Aquesta entrada s'ha publicat en Ràdio i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.