Sant Fortià, copatró de Torelló

Aquest dissabte, 7 de novembre, és sant Fortià, copatró de Torelló. Una festa que fins a mitjans dels anys setanta del segle XX celebraven tots els infants del poble i que encara avui celebra l’escola Sagrats Cors.

Sant Fortià i l’arqueta que es conserva a Rocaprevera són un dels temes del segon número de la revista digital bimensual Reliquiae Sanctorum Cataloniae, editada pel manlleuenc Joan Arimany, gestor cultural especialitzat en religositat popular.

Aquest és l’article per si voleu saber més sobre la història d’aquest sant Innocent i l’arqueta de les seves relíquies.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sant Fortià. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Sant Fortià, copatró de Torelló

  1. Moltes gràcies per la divulgació. És tot un goig que la labor sigui ben acollida.

Els comentaris estan tancats.