Aplec de Rocaprevera 2020. Crònica breu d’un aplec atípic!

L’Aplec de la Mare de Déu de Rocaprevera s’havia de celebrar els dies 19, 20 i 21 de setembre del 2020, el tercer diumenge del mes de setembre, però la crisi sanitària provocada per la Covid-19 va fer que se suspenguessin tots els actes populars i que es mantinguessin només la Missa Solemne de diumenge i que la Missa dels malalts de dilluns es convertís en una Missa pels difunts.

A més, per no perdre l’esperit de l’aplec i de la tradicional tòmbola, els pabordes van organitzar un sorteig popular en què van col·laborar nombrosos comerços del municipi i que va comptar amb una bona acceptació popular.

Tot i que no va ser un aplec com cada any, amb molt i molt d’agraïment cal que en deixem constància per molts motius. Per la gran resposta que hi ha hagut de tanta gent que va participar i que va col·laborar a la festa d’aquest any malgrat la situació adversa. Per la presència de mossèn Joan Torra, rector de la  parròquia  de Sant Pere de Vacarisses, que va presidir la celebració central del diumenge i que, amb la seva  saviesa i experiència pastoral, ens va ajudar molt i ens va encomanar encara més estimació a Maria. A mossèn Joan Sanglas, que ens va acompanyar en la missa de diumenge i en la Missa pels difunts de dilluns. L’agraïment més gran i sincer a l’equip organitzador de l’aplec –els Pabordes–, a cadascun d’ells i elles que amb el seu treball i generositat han fet possible que la festa fos tan reeixida i que hi hagués novetats ben boniques enmig de la tradició més festiva malgrat la crisi sanitària que estem vivint; i a la Comissió, i al Cor, i a tanta i tanta gent que hi ha col∙laborat.

Gràcies a tots! Que la Mare de Déu de Rocaprevera ens beneeixi sempre ben abundosament

Aquí us deixem unes quantes imatges de les dues celebracions religioses:

Missa Solemne de diumenge 20 de setembre

Missa pels difunts de dilluns 21 de setembre

Aquesta entrada s'ha publicat en Rocaprevera i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.