“Diàleg, un programa de les parròquies” a la ràdio. Emissió del programa del mes de maig de 2020

Dissabte passat, dia 16 de maig, l’emissora Ràdio Ona va emetre, a través del 107.4 de la FM, el programa radiofònic Diàleg de les parròquies.

En aquesta ocasió el programa es va dedicar a explicar el nou programa de Càritas interparroquial de Torelló que, sota l’eslògan Càritas Torelló truca a la porta, demana la col·laboració econòmica per finançar els projectes que es porten a terme. Se’n va parlar amb el director de Càritas a Torelló, Ramon Martínez. També hi va haver una reflexió de Joan Homs sobre el temps de confinament que s’ha viscut les darreres setmanes i mossèn Jean Claude Ruzindana va explicar com s’han preparat les parròquies per tornar a recuperar l’activitat a l’entrar en la fase 1 del desconfinament.

Aquí teniu l’Àudio del programa perquè el pugueu escoltar quan vulgueu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Ràdio i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.