El “Diàleg, un programa de les parròquies” a la ràdio. Març de 2020. AMB ÀUDIO

El dissabte, dia 14 de març, es va fer l’emissió del programa de ràdio “Diàleg, un programa de les parròquies”, a través de Ràdio Ona, al 107.4 FM.

Va ser conduït per l’Assumpta Arimany, i va comptar amb la presència del rector i d’en Joan Homs com és habitual. i també hi va ser l’Elisabet Soldevila. Com cada mes, en la primera part del programa es va fer un repàs de l’agenda de les activitats de les parròquies de les properes setmanes, tot i que totes elles han quedat ajornades a causa del coronavirus.

A la segona part del programa, després d’una reflexió sobre la Quaresma que va fer Joan Homs i recollint el text Alguna cosa no va bé a l’Església, de José Antonio Pagola, es va fer una tertúlia amb el germà marista torellonenc Ramon Serra.

També es va anunciar que el programa del mes d’abril no es farà. En principi coincidiria amb els dies de Setmana Santa, però també es pot donar el cas que encara es mantingui l’ordre de confinament pel coronavirus. Per tant, el proper programa serà el del mes de maig.

Aquí teniu l’Àudio del programa perquè el pugueu escoltar quan vulgueu

Aquesta entrada s'ha publicat en Ràdio i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.