El dissabte, dia 11 de gener, hi va haver l’emissió del programa de ràdio “Diàleg, un programa de les parròquies”

El dissabte, dia 11 de gener, hi va haver l’emissió del primer programa de ràdio “Diàleg, un programa de les parròquies” d’aquest any 2020.

Va ser conduït per l’Assumpta Arimany, i va comptar amb la presència del nou rector, en Jean Claude Ruzindana, i d’en Joan Homs com és habitual. i també hi van ser present l’Elisabet Soldevila. Vam comptar amb la companyia de Ramon Martínez, director de Càritas interparroquial de Torelló, i amb ell vam parlar, sobretot, dels concerts que s’han fet aquests dies de Nadal a benefici de l’entitat. Vam parlar dels que vam fer pel desembre la coral Cervià i la coral Lloriana Jove a l’església de Sant Feliu, i del que van protagonitzar la JOVic i el cor Noctes, el passat diumenge a l’església de Montserrat.

El pròxim programa s’emetrà el dissabte, dia 8 de febrer.

Aquí teniu l’Àudio del programa perquè el pugueu escoltar quan vulgueu

Aquesta entrada s'ha publicat en Ràdio i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.