Trobada amb els pares i Missa familiar del 21 de desembre de 2019

El dissabte, dia 21 de desembre de 2019, de 5 a 6 de la tarda, ens hem trobat de manera conjunta els pares dels nens i nenes de primer curs de catequesi (mentre els nens i nenes també feien el seu grup) de les parròquies de Sant Feliu i de Montserrat de Torelló, i alguns que s’hi han afegit d’altres parròquies de la Vall del Ges, a la parròquia de Montserrat de Torelló. Ha estat la segona trobada del curs.

Hem estat fent amb els pares un tema de formació, amb el mossèn i les catequistes, tema que després els ha de servir per ajudar els nens i nenes en la comprensió i assimilació del que van fent a la catequesi.

El tema ha estat l’any litúrgic i el Nadal.

Aquest ha estat el guió del tema, en pdf i en imatge.

Any Litúrgic 01

Nadal 01

A les 7 de la tarda hem anat a la Missa Familiar a Montserrat, juntament amb els nens i els pares de segon curs i els de les parròquies de Sant Pere i de Sant Vicenç de Torelló. Hem continuat fent la presentació dels espais, dels signes i de l’ordre de la missa i situant-nos en l’Advent i el Nadal que estem a punt de celebrar.

I tot seguit hi ha hagut la inauguració dels pessebres.

En deixem constància gràfica:

Quant a jtorra

Rector de les parròquies de Torelló
Aquesta entrada s'ha publicat en Catequesi, Catequesi Familiar, Misses Familiars, Parròquia de Montserrat, Parròquia de Sant Feliu, Parròquia de Sant Pere, Parròquia de Sant Vicenç i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.