La reunió del Consell de Càritas Interparroquial de l’11 de novembre de 2019

Logo02El Consell de Càritas Interparroquial de Torelló, format pels responsables dels programes que es fan, es reuneix cada mes per fer el seguiment dels programes i per prendre les decisions que facin falta per a la bona marxa de tota l’activitat de Càritas.

La reunió va ser el dilluns, dia 11 de novembre, a les 8 del vespre i després d’uns moments de pregària, reflexió, va començar com sempre per l’aprovació de l’acta de la reunió anterior que ja havíem rebut per correu electrònic.

El tema central i llarg de la reunió va ser la presentació que ens van venir a fer des de l’ABS de la Vall del Ges, la Dra. Casals i l’Encarna, assistent social, sobre la salut comunitària i el projecte que estan endegant. El tema és interessantíssim i quedem que hi col·laborarem i hi anirem pensant més.

Tot seguit, hi va haver la informació detinguda i detallada de reunions diverses, tant amb serveis socials, com a nivell diocesà i altres gestions i accions fetes.

Després ja passem a fer la previsió de la Campanya de Nadal, amb el que vol dir de fanalets i de concerts que es van preveient…

La pròxima reunió del Consell de Càritas Interparroquial serà el dilluns, dia 9 de desembre, a les 8 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Càritas Interparroquial i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.