Pregària mariana de cada mes de l’Hospitalitat: novembre 2019

El grup de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes de tota la Vall del Ges, proposa cada mes una trobada de pregària mariana, oberta a tothom.

El contingut de la pregària preparada directament des de Torelló, està centrada en la pregària de Vespres, tenint, això sí, els mateixos dos eixos bàsics que ajudin a la pregària: el temps litúrgic i la Mare de Déu. Ara es procura que sigui el primer dijous del mes. Es fa a l’església de Sant Feliu, a la capella del baptisteri.

La darrera trobada va ser el dijous dia 7 de novembre. Els salms i les pregàries van ser els del dijous corresponent, però la lectura bíblica i l’espiritual varen ser especials perquè tenien present dues coses, la primera és que el dia de la pregària era la festa de Sant Fortià, co-patró de Torelló, i l’altra és que estàvem en el context dels sants i dels màrtirs que ens proposa sempre el començament del mes de novembre. Va ser aquest text:

Pregària Hospitalitat 2019.11.07

La pròxima trobada de pregària està convocada, per al dijous, dia 5 de desembre, a les 8 del vespre, a l’església de Sant Feliu, a la capella del baptisteri.

Aquesta entrada s'ha publicat en Hospitalitat de Lurdes, Pastoral de la Salut i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.