La reunió del Consell de Càritas Interparroquial del 9 de setembre de 2019

Logo02El Consell de Càritas Interparroquial de Torelló, format pels responsables dels programes que es fan, es reuneix cada mes per fer el seguiment dels programes i per prendre les decisions que facin falta per a la bona marxa de tota l’activitat de Càritas.

La reunió va ser el dilluns, dia 9 de setembre, a les 8 del vespre i després d’uns moments de pregària, reflexió, va començar com sempre per l’aprovació de l’acta de la reunió anterior que ja havíem rebut per correu electrònic.

Hi va haver la informació detinguda i detallada de reunions diverses, tant amb serveis socials, com a nivell diocesà.

Parlem tot seguit del canvi en els horts socials i, per tant, del canvi de conveni que caldrà establir amb l’ajuntament. Després el tema del pis de pas i de les adaptacions que cal anar fent degut a la marxa del programa. I de les actituds que hem de tenir de cara a la signatura o no del conveni amb l’ajuntament per a aquest any.

I tot ens porta a continuar pensant que hem de cercar noves formes de finançament que han de començar per la fidelització de “socis”. En parlem llargament.

Pel dia 23 hi ha una trobada de formació de voluntaris. I avui en el torn obert de paraula, parlem d’alguns casos especials força rellevants.

La pròxima reunió del Consell de Càritas Interparroquial serà el dilluns, dia 7 d’octubre, a les 8 del vespre, a la Rectoria de Sant Feliu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Càritas Interparroquial i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.