Reunió de l’equip de catequistes del 30 d’agost de 2019

Quan ens reunim l’equip de catequistes ho fem normalment els divendres. Ens havíem convocat, doncs, tot l’equip de catequistes de la Vall del Ges, per al divendres dia 30 d’agost. La primera reunió del curs, no només de catequesi, sinó de tota l’activitat parroquial, deixat a part la preparació de l’aplec de Rocaprevera.

Es tractava de decidir definitvament el calendari amb totes les dates de cara a aquest curs 2019-20 i, per tant, a deixar-ho penjat ja, tant per a primer curs, com per a segon. Ho fem en entrades a part. I deixem preparades totes les activitats per a l’engegada del curs a cadascuna de les parròquies.

I després fem una reflexió a partir de les revisions del curs passat molt interessant sobre com podríem incidir més en la preparació dels pares, més enllà de les quatre sessions de formació que ja estan programades. Surten unes quantres iniciatives, però acordem que les concretarem una vegada sapiguem la situació havent engegat el curs.

Per això acordem que ens tornarem a reunir el divendres, dia 4 d’octubre, a les 9 del vespre, tot l’equip de la Vall del Ges, a Rocaprevera.

Aquesta entrada s'ha publicat en Catequesi, Equip de catequistes, Parròquia de Sant Pere, Parròquia de Sant Vicenç, Vall del Ges i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.